7x de beste elektrische kruiken voor je pasgeboren baby en de tijd daarna

7x de beste elektrische kruiken voor je pasgeboren baby en de tijd daarna

Als je op zoek bent naar een manier om je baby warm en comfortabel te houden tijdens de periode na de geboorte, dan is een elektrische kruik misschien wel de beste keuze. Elektrische kruiken zijn een van de meest nieuwste en veiligste manieren om baby's warm te houden en zijn zeker de moeite waard om te overwegen. Niet alleen zorgen elektrische kruiken ervoor dat je baby warm en comfortabel blijft, maar ze bieden ook een aantal andere voordelen. Ze zijn veilig, gemakkelijk te gebruiken en hebben ook een lange levensduur.

Uit de vele verschillende elektrische kruiken die op de markt verkrijgbaar zijn, hebben wij de vijf beste geselecteerd. Deze vijf elektrische kruiken hebben allemaal hun eigen voordelen en bieden een perfecte warmtebron voor je baby. We hebben zorgvuldig gekeken naar de veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid van de elektrische kruiken en hopen dat deze productinformatie je zal helpen bij het vinden van de perfecte kruik voor je baby.

Waar letten wij op bij het selecteren van de beste producten?

Allebabyinfo.nl is een vergelijkingssite en kijkt voor haar informatie naar een aantal specifieke punten. Bij ons staat een goede prijs en kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. De mening van onze klanten vinden wij uitermate belangrijk en daarom staat de klant beoordeling bij ons op een centrale positie. Wij baseren ons advies per specifiek product daarom dus ook op wat de ervaring en beoordeling van de klant is. Onze unieke beoordelingen samen met jouw persoonlijke ervaring, maakt een ultieme combinatie voor een eerlijke product vergelijking!

Waar je rekening mee kunt houden: De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en ook willen prijzen met enige regelmaat veranderen. Hoewel we dit natuurlijk zo snel mogelijk aanpassen, wil het wel eens voorkomen dat er toch een prijs niet goed staat. Klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om actuele prijzen te bekijken en de verschillende kleurcombinaties te zien.

De beste elektrische kruik baby

De beste elektrische kruik baby - A3 Baby & Kids Soozly elektrische warmwater Babykruik inclusief witte kruikenzak

De goedkoopste elektrische kruik - Elektrische Warmtekruik - Warmwaterkruik elektrisch - Elektrische kruik baby

Uit ons onderzoek is gebleken dat de A3 Baby & Kids Soozly elektrische warmwater Babykruik inclusief witte kruikenzak een van de beste kruiken is. De kruik is perfect voor snel en gemakkelijk opwarmen. De kruik is gemaakt van veilig materiaal en is een anti-lekkage-ontwerp. De kruik heeft een digitale temperatuurregeling en een LED-indicator om de watertemperatuur te controleren tot max 65 graden. Het heeft ook een automatische uitschakelfunctie zodat het water niet te heet wordt. De kruik wordt geleverd met een witte kruikenzak voor extra comfort.

Living Needs Babykruik - Elektrische kruik – Kruik - Roze

Baby bed verwarmen De Living Needs babykruik zorgt ervoor dat uw kinderbed veilig verwarmt kan worden. Met deze babykruik kunt u met een gerust hart naar bed gaan, terwijl uw kind van zijn of haar nachtrust zal genieten. Veilig en toch zeer efficiënt De oplaadbare babykruik is makkelijk op te laden en werkt zeer eenvoudig en snel. Wanneer u de oplader in het stopcontact steekt, zal de kruik in 8 tot 12 minuten opgeladen zijn en klaar om te gebruiken. De kruik zal vervolgens 2 tot 4 uur warm blijven, er zal een maximum bereikt worden van 65°. Door de 6 lagen bescherming en het recyclebare water hoeft u niet meer te knoeien met gevaarlijk kokendheet water. Uw kind zal genieten van een warme nacht, en u zal op uw gemak zijn door de veiligheid die de kruik u biedt. Om de veiligheid te waarborgen adviseren wij ten aller tijde de temperatuur in de gaten te houden en zo nodig een kruikenzak of handdoek om de kruik te doen om de kruik niet bloot te stellen aan uw baby. Veiligheid De elektrische babykruik heeft een anti-explosieve oplader waardoor deze niet te warm wordt en niet zal exploderen. De babykruik wordt opgeladen door middel van een ‘super-low noise charger’ waardoor u de babykruik kunt opladen en rustig van uw avond kan genieten. Het water en de elektriciteit zijn van elkaar gescheiden zodat veiligheid geboden wordt. De baby kruik is bedoeld om uw baby bed op te warmen maar kan ook voor andere doeleinde gebruikt worden zoals in de kinderwagen of voor uzelf. Als volwassene kunt u ook hiermee uw eigen bed verwarmen of sneller herstellen van spierpijn of last van de gewrichten. Ook is deze kruik zeer geschikt voor ouderen het helpt tegen een zere rug of koude voeten. Dit maakt de Living Needs kruik erg geschikt voor elk huishouden.

Voordelen:

8-12 min oplaadtijd

2-4 uur gebruikstijd

Gelijkmatige verwarming

6 lagen bescherming

1 meter oplaadkabel

Draadloos gebruik

Ook geschikt voor volwassenen

Nummer 1 - Favoriet

A3 Baby & Kids Soozly elektrische warmwater Babykruik

Geen gedoe om je kruik te vullen en geen risico van kokend water; dubbel beveiligde elektrische warmwaterkruik Soozly® is standaard gevuld met water, hoef je nooit meer bij te vullen en warmt op veilige afstand van jou en je kindje op aan de lader. Elektrische warmwaterkruik Soozly® is de ideale kruik om veilig en snel het bedje, de kinderwagen of autostoel van je baby voor te verwarmen. Veilig en snel Met de bijgeleverde oplader warmt de kruik in slecht 6-8 minuten op tot 65°C. Bij 65°C schakelt het verwarmingselement automatisch uit, waardoor de kruik niet warmer wordt dan 65°C. Leg de kruik horizontaal wanneer je hem oplaadt, zodat het verwarmingselement optimaal zijn werk kan doen. De kruik bestaat uit 4 lagen kunststof, waaronder een met kevlar versterkte buitenlaag. Kevlar is een stof die bekend staat om zijn hittebestendige en sterke eigenschappen; niet voor niets komt hier het gezegde ‘vijf keer sterker dan staal’ vandaan. De Soozly® elektrische kruik voldoet aan alle Europese veiligheidseisen die voor dit type product gelden. Soozly® adviseert de kruik enkel te gebruiken om het bedje, de autostoel en kinderwagen van je baby voor te verwarmen en de kruik niet naast je baby te laten liggen. De Soozly® elektrische warmwaterkruik heeft een garantietermijn van 2 jaar garantie en wordt geleverd met een zachte witte kruikenhoes.

Voordelen:

Bij 65°C schakelt het verwarmingselement automatisch uit

De kruik bestaat uit 4 lagen kunststof

waaronder een met kevlar versterkte buitenlaag

De Soozly® elektrische kruik voldoet aan alle Europese veiligheidseisen

Nummer 2

Kruiky Elektrische Kruik - Warmwater Kruik - Handwarmer - Babykruik

Kom de koude winterdagen warm door en voorkom een hoge gasrekening met de elektrische kruik van Kruiky! De warmwaterkruik is voorzien van extra dik fleece materiaal, wat resulteert in maximaal behoud van de warmte. De 6-laagse PVC biedt extra bescherming en zorgt ervoor dat je er verantwoord en veilig gebruik van maakt. Vul de warmtewaterkruik met 1,1 liter water en laat hem in slechts 8 minuten tot wel 75 graden Celsius opwarmen. De elektrische kruik heeft een herstellende werking en helpt bij gewrichtspijn, spierpijn en reumatische klachten. Ook is hij ideaal voor ouderen met een verminderde bloedsomloop en kinderen met verkoudheidsklachten. Het compacte formaat en het lichtgewicht maakt hem ideaal voor onderweg. Waarom kiezen voor de warmwaterkruik van Kruiky: Voor volwassenen en kinderen Helpt tegen gewrichtspijn, spierpijn en kou 6-laagse PVC voor extra bescherming Volledig draadloos en oplaadbaar Stimuleert de bloedsomloop bij ouderen Ideaal tijdens het slapen of op de bank In slechts 8 minuten tot 75ºC opgewarmd Blijft tot wel 10 uur op temperatuur Herstellende en pijnverlichtende werking Het gebruik van de warmwaterkruik is een natuurlijke methode voor therapeutische doeleinden. Hierdoor is de elektrische kruik een ideale uitkomst voor personen met reumatische klachten, spierpijn of gewrichtspijn. Daarnaast is hij ook geschikt voor kinderen met verkoudheidsklachten of ouderen met een verminderde bloedsomloop.

Voordelen:

Draadloos

Blijft wel 10 uur warm

Opwarm temperatuur is 75 graden

Gebruik een Kruiky niet direct op de baby huid

In 2 kleuren leverbaar

Nummer 3

Liplasting Babykruik Elektrisch – Babykruik Grijs

Heb je het thuis koud? Maak je geen zorgen, wij dekken je! Met de New Rechargeable Hot Water Bag kunt u binnenshuis genieten van een warme en comfortabele ervaring. Gemaakt van duurzame en veilige materialen, is deze warmwaterkruik perfect om je warm te houden op die koude winterdagen. Het beschikt over een ontwerp met dubbele stekker waardoor u het veilig binnenshuis kunt gebruiken, en de schattige stripfiguren maken het perfect voor kinderen en volwassenen!

Voordelen:

Dikke fluwelen stof

10 minuten om het product volledig op te laden en 's nachts op te warmen

De oplaadtijd is 7-12 minuten

Hett warmtebehoud is 4-8 uur

Nummer 4

Wat is een elektrische kruik voor baby's precies?

Een elektrische kruik baby is een kruik die elektrisch wordt verwarmd en kan worden gebruikt om het bed, de wieg of de kinderwagen van een baby te verwarmen. Het is een nuttig hulpmiddel voor ouders om hun baby te helpen in de eerste periode na de geboorte, om de lichaamstemperatuur van de baby te regelen. Elektrische kruiken zijn beschikbaar in verschillende modellen en merken. De meeste elektrische kruiken hebben een regelbare temperatuur, waardoor je de kruik kunt instellen op de juiste temperatuur voor je baby. Sommige kruiken hebben ook een timer, waardoor u de kruik kunt instellen op een bepaalde tijd. En er zit een beveiliging op, namelijk een automatische uitschakelfunctie zodat de kruik niet te warm kan worden.

Het is belangrijk om te onthouden dat elektrische kruiken niet bedoeld zijn om direct tegen de baby aan te leggen. In plaats daarvan moeten ouders de kruik plaatsen in een lege plek in het ledikant, wieg of kinderwagen, onder de dekens. Door de warmte van de kruik warm je het ligplekje op voor je kindje zodat je de lichaamstemperatuur niet te ver kan dalen. Zo kan de warmte van de kruik de baby helpen om warm te blijven.

Hoe het werkt

Een elektrische kruik is een kruikenzak die bestaat uit meerdere lagen kunststof en een kevlar versterkte buitenlaag. De kruik is al gevuld met alleen water zonder chemische stoffen, dus het is veilig voor kinderen. Het is een gesloten systeem welke niet bijgevuld hoeft te worden.

De oplaadbare kruik laadt je kruik op door het vast te koppelen aan de bijgeleverde adapter welke op een veilige afstand van je kindje staat. Liggend warmt de kruik ideaal op omdat het verwarmingselement optimaal de warmte kan verdelen. De elektrische warmwaterkruik zal binnen een aantal minuten verwarmd worden doordat het verwarmingselement automatisch het water verwarmt tot een maximaal aantal graden. Door een dubbele beveiliging zal het water nooit kokend heet water worden, want hij schakelt automatisch uit wanneer hij de perfecte temperatuur bereikt.

Na het verwamen van de kruik pak je de kruik weer helemaal in door de kruikenzak erom heen te doen om het kruikje daarna te gebruiken om het bedje mee te verwarmen. Je doet dit het beste wanneer de elektrische kruik horizontaal ligt op de slaapplek. Je kunt de kruik ook prima gebruiken op andere plekken om je baby mee warm te houden. Als je je baby in het bedje legt haal je eerst de kruik er uit en daarna leg je je kind in bed. Dek je kindje daarna lekker toe met een dekentje en je kunt de kruik daarna op handbreedte afstand neerleggen om op een veilige manier koude voeten te verwarmen. Zo geeft de kruik nog een heerlijke comfortabele warmte af.

Waarom een elektrische kruik kopen?

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een elektrische kruik baby.

Lichaamsregulatie

Ten eerste zorgt een elektrische kruik baby ervoor dat uw baby warm blijft. Aangezien baby’s geen goed ontwikkelde thermoregulatie hebben, is warmte een essentieel onderdeel van hun welzijn. Door de kruik te plaatsen in de buurt van de baby, zorg je ervoor dat de baby warm blijft.

Gezondheid

Ten tweede kan een elektrische kruik baby ook helpen bij het voorkomen van andere gezondheidsproblemen, zoals kou, verkoudheid en griep. Door de baby warm te houden, helpt u ervoor te zorgen dat het lichaam voldoende energie heeft om ziektekiemen te bestrijden en ziekte te voorkomen.

Helpt bij groei

Ten derde helpt een warme kruik bij de bevordering van de groei van een baby. Doordat een baby geen energie hoeft te steken in het zichzelf warm houden. Kan je baby alles stoppen in het groeien.

Al met al is een elektrische kruik baby een nuttige tool voor ouders om hun baby in de eerste periode na de geboorte te helpen de gewenste lichaamstemperatuur te behouden.

Ten opzichte van een aluminium kruik (zonder stroom)

Warm water kruiken zijn een van de goedkopere alternatieven. Je vult de kruik met warm water, draait de dop dicht en verpakt het in een kruikenzak. Het risico van een warm water kruik is dat het hete water zou kunnen lekken. Het is gevaarlijk kokend water te lekken op de slaapplaats van een baby want baby's kunnen hierdoor ernstige brandwonden oplopen. Dit is in geval van dat de dop er niet goed op zou zitten, je een tweedehands kruik gebruikt of als de rubberen ring niet goed aan zou sluiten.

Daarnaast heeft een aluminium kruik de vorm van een fles, rond en langwerpig. Als je de kruik langer zou willen gebruiken voor bijvoorbeeld stijve spieren, buikpijn of menstuatiepijn? dan is de vorm van een aluminium kruik niet handig. Elektrische kruiken kunnen makkelijk plat liggen zonder dat het gaat rollen of verschuiven.

Er zijn vele verschillende soorten kruiken op de markt. Zo is een elektrische babykruik wel een van de nieuwste ontwikkelingen en zien we steeds meer verschuiving naar dit soort kruiken in plaats van een ouderwetse kokend waterkruik. Het heeft een langere levensduur, je hoeft het nooit bij te vullen en je laadt het makkelijk doormiddel door stroom op zodat je snel en veilig een warme kruik hebt. De heet water kruik blijft ook nog eens lang warm. Veel gebruiksgemak dus.

Een elektrische babykruik kopen? Houd hier rekening mee.

Een elektrische babykruik kopen is een geweldige manier om je baby warm te houden tijdens de begin periode na de geboorte. Elektrische babykruiken bieden voordelen die andere kruiken niet bieden. Ze zijn comfortabel, veilig en eenvoudig in gebruik. Hieronder hebben we alles nog eens voor je op een rijtje gezet zoals de voordelen van elektrische babykruiken, hoe je de juiste kruik kunt kopen, de levensduur en hoe je deze veilig kunt gebruiken.

Gebruiksgemak

Een van de voordelen van een elektrische variant is het gebruiksgemak. Elektrische babykruiken zijn ontworpen om eenvoudig te gebruiken en te bedienen. De meeste elektrische babykruiken hebben een draaiknop of een digitale bediening waarmee je de temperatuur kunt regelen. Sommige modellen zijn ook uitgerust met een timer waarmee je de kruik automatisch kunt uitschakelen na een bepaalde tijd.

Voordelen in tegenstelling tot andere baby kruiken

Elektrische babykruiken bieden veel voordelen in vergelijking met andere baby kruiken. In tegenstelling tot andere kruiken, die vaak gemaakt zijn van stoffen die warmte niet goed geleiden, zijn elektrische babykruiken gemaakt van materialen die warmte goed geleiden. Dit betekent dat je baby comfortabeler en sneller warm blijft. Ook bieden elektrische babykruiken meer controle over de temperatuur. Anders dan andere kruiken, die vaak maar één warmteinstelling hebben, kun je de temperatuur van een elektrische babykruik precies instellen.

Levensduur

De levensduur van een elektrische babykruik hangt af van het type dat je koopt. De meeste modellen zijn bedoeld voor meerdere jaren gebruik. Als je een elektrische babykruik koopt, lees dan de gebruiksinstructies om te zien hoe je hem het beste kunt gebruiken om zo de langste levensduur te kunnen waarborgen.

Het voordeel van een elektrische kruik met een lange levensduur is dat je de kruik na de kraamperiode nog voor andere doeleinden te gebruiken zoals buikkrampen, spierpijn of mensturatiepijn.

Toepassingen

Er zijn veel verschillende toepassingen voor elektrische babykruiken. Ze kunnen worden gebruikt bij lichamelijke ongemakken door mama tijdens de zwangerschap. En daarna na de geboorte voor de baby. Ze kunnen ook worden gebruikt om baby’s warm te houden tijdens het slapen of tijdens ritjes in de kinderwagen. In koude tijden wanneer bedjes koud zijn en in de nacht wanneer de temperatuur laag is.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijke overweging bij het kopen van een elektrische babykruik. Een elektrische babykruik moet voldoen aan verschillende hoge europese veiligheidseisen. Controleer altijd of de elektrische babykruik die je koopt voldoet aan de europesche veiligheidsnormen die aangeven dat het een veilige kruik is. Als je een elektrische kruik koopt, zorg er dan ook voor dat deze is voorzien van een thermostaat en dat deze goed geïsoleerd is. Dit zorgt ervoor dat je baby niet te warm kan worden en kans op wiegendood kleiner wordt. Als je een elektrische babykruik koopt, let dan ook op de bedieningsinstructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat je de kruik altijd op de juiste manier gebruikt en dat je hem niet in contact brengt met water. Je moet de elektrische kruik altijd met een bijpassende hoes gebruiken. Dit is om te voorkomen dat je kind zich verbrand aan het materiaal van de kruik.

Kruikenzak

Zorg dat je altijd een passende kruikenzak gebruikt. Zo zorg je dat de kruik goed ingepakt is en dat de kruik goed warm blijft. Een kruikenzak wordt meestal standaard meegeleverd, maar de meeste kruiken hebben ook een losse kruikenzak te koop. Sommige mensen gebruiken om diverse soorten kruiken ook een hydrofiele luier. Zorg dat deze goed en stevig om de kruik heen geknoopt zit zodat hij volledig de kruik bedekt en om de elektrische kruik past.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Een elektrische kruik kun je in de nacht ook prima gebruiken. Als je kindje wakker wordt voor een nachtvoeding bijvoorbeeld en jij je kindje even uit het bedje haalt. Wanneer je je kindje uit bed tilt, klik je de kruik direct in de oplader en tijdens het verschonen van de luier leg je de kruik nog even op het slaapplekje van je baby. Als je kleintje klaar is met drinken schuif je je kindje weer heerlijk terug in een warm bedje.

Nee, dat is niet veilig en het is niet de bedoeling waarop je de kruik dient te gebruiken. De kruik dient opgeladen te worden als je hem direct daarna wilt gaan gebruiken. Er zit tevens een dubbele beveiliging op de elektrische warmwaterkruik zodat hij niet te warm wordt. Het verwarmingselement slaat dan af en stopt met verwarmen. De warm water kruik koelt hierna snel af. Als je een warme kruik nodig hebt, sluit je hem aan op het stroom en warmt hij snel weer opnieuw op.

Dat is bij iedere elektrische variant en soorten kruiken anders. Gemiddelt duurt het ongeveer tussen de 8 a 10 min voordat de juiste temperatuur bereikt is en je de kruik gebruiken kan.