10x de beste sos armbanden voor je kind

10x de beste sos armbanden voor je kind

Je kind kwijt raken is de grootste nachtmerrie van elke ouder en vooral in een druk pretpark of drukke ruimtes met veel mensen is het kwaad zo geschiedt. Je kind kan in een ogenblik zijn verdwenen in de menigte. Veel kinderen zijn nog te klein om aan een volwassene uit te leggen wie hun ouders zijn, laat staan om het telefoonnummer van één van zijn ouders te kunnen zeggen. Een sos armband biedt hierbij uitkomst! Het is een armbandje waarop je je telefoonnummer kunt zetten zodat je kindje binnen no-time weer bij zijn ouder terecht is. Als je kind alleen loopt en het wordt gevonden door een andere volwassene kunnen zij eenvoudig door de armband het telefoonnummer zien en het intoetsen op een telefoon. Zo ben je snel weer herenigd met je kind. Maar ook als je kindje iets onder de leden heeft en elke seconde telt is het handig om een sos armbandje te hebben. Zo kan je kindje snel worden gevonden en de nodige hulp worden geboden.

De sos armbanden zijn er in verschillende maten, kleuren en designs waardoor het misschien moeilijk is om een keuze te maken. Wij hebben voor jou de 10 beste sos armbanden op een rijtje gezet om zo de keus iets makkelijker te maken. 

Waar letten wij op bij het selecteren van de beste producten?

Allebabyinfo.nl is een vergelijkingssite en kijkt voor haar informatie naar een aantal specifieke punten. Bij ons staat een goede prijs en kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. De mening van onze klanten vinden wij uitermate belangrijk en daarom staat de klant beoordeling bij ons op een centrale positie. Wij baseren ons advies per specifiek product daarom dus ook op wat de ervaring en beoordeling van de klant is. Onze unieke beoordelingen samen met jouw persoonlijke ervaring, maakt een ultieme combinatie voor een eerlijke product vergelijking!

Waar je rekening mee kunt houden: De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en ook willen prijzen met enige regelmaat veranderen. Hoewel we dit natuurlijk zo snel mogelijk aanpassen, wil het wel eens voorkomen dat er toch een prijs niet goed staat. Klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om actuele prijzen te bekijken en de verschillende kleurcombinaties te zien.

Beste SOS armband

Beste sos armband - SOS Polsbandje Tyvek - 30 stuks - full colour

De SOS Polsbandje Tyvek - 30 stuks - full colour is in ons optiek de beste omdat het sterk, duurzaam en waterdicht is. Het is gemaakt van Tyvek-materiaal, dat sterk genoeg is om tegen dagelijks gebruik te weerstaan. Bovendien is het verkrijgbaar in een pakket van 30 stuks, wat betekent dat je er altijd genoeg hebt voor veel uitjes.

 

 

SOS Armband - SOS Polsbandje Tyvek

Als jij een dagje weg hebt gepland, vergeet dan deze sos armbadjes van Tyvek niet! De sos polsbandjes zijn voorzien van een ruimte waarop je je naam en telefoonnummer kunt noteren met een stift of pen. Zo kan je onbezorgd op pad. De naambandjes zijn ingekort zodat ze ideaal zijn voor kleine polsjes. Deze sos armbandjes zijn goed voor een aantal dagen en er zitten 30 polsbandjes in, genoeg voor een hele vakantie!

Voordelen:

30 polsbandjes

ideaal voor kleine polsjes

Comfortabel

Beste keuze

Tutu-Band - 5x SOS Kinder polsbandjes

Nu met verbeterde sluiting voor extra zekerheid/veiligheid - Herbruikbare en waterproof Tutu-Band® SOS Kinderposbandjes de enige echte. Gepattenteerd model. Over Tutu-Band Tutu-Band SOS Kinderpolsbandjes (ookwel infobandjes genoemd) zijn het ideale hulpmiddel om ouders en begeleiders met kinderen in de leeftijdscategorie van 1,5 tot ca. 6 jaar eenvoudig met elkaar te verenigen wanneer zij elkaar uit het oog zijn verloren, bijvoorbeeld tijdens een dagje uit (strand, pretpark, evenement, concert etc.). Tutu-Bandjes zijn herbruikbaar, eenvoudig te beschrijven met een watervaste pen/stift/marker en niet door kinderen zelf te openen. Het materiaal is soepel, PVC vrij en non-toxic.

Voordelen:

Soepel materiaal

PVC vrij

Herbruikbaar

Nummer 2

SOS polsbandjes – Set van 3 Naambandjes

Wil je 100% zeker weten dat je kind het SOS polsbandje niet zelf afdoet? De SOS polsbandjes van KidsPlaza.nl hebben een kindveilige sluiting. Je kind kan het bandje niet afdoen. Beschrijf het polsbandje met de naam van je kind en jouw telefoonnummer. Mocht je je kind toch een keer uit het oog verliezen, dan zijn er altijd wel mensen die je kind willen helpen en je zullen bellen. - Kindveilige sluiting: Je kind kan het bandje gegarandeerd niet openen. - Sterk, soepel & comfortabel: Het bandje kan gerust meerdere dagen gedragen worden. - Opvallende Neon kleur: Het SOS polsbandje is goed zichtbaar. - Groot beschrijfbaar vlak: Voldoende ruimte voor voornaam, achternaam en telefoonnummer. - Waterproof: Zwemmen en douchen met het bandje om is geen enkel probleem.

Voordelen:

Waterproof

Opvallend

Kindveilige sluiting

Nummer 3

Firsty - Combiset 4x SOS Armbandjes

Set bestaande uit 4 SOS armbandjes kind in de kleuren rood (2x) en blauw (2x). Per bandje wordt door een beschrijfbaar label los meegeleverd. SOS-polsbandjes voor uw kleine : wel zo veilig! * Een angstig visioen van menig kind (èn ouder!): een dagje naar het strand en dan plotseling niet meer weten waar je ouders ook alweer zaten. Lang zoeken hoeft voortaan niet meer, met dit herbruikbare SOS-polsbandje: kunststoffen polsbandjes met een waterbestendig label waarop de naam van het kind en het mobiele telefoonnummer van de ouder kan worden geschreven. * Handig voor op vakantie, tijdens (school-)dagjes uit of overal waar kleine kinderen zich op een onbewaakt ogenblik uit de voeten kunnen maken.

Voordelen:

4 armbandjes

diverse kleuren

Waterbestendig

Nummer 4

ProductGoods - 12 Kinder Polsbandje

Deze leuke en vrolijke bandjes zorgen voor een geruster gevoel als ouder. Uw kind loopt zo op grote en of drukke terreinen altijd herkenbaar rond. Beschrijf het polsbandje met de naam van je kind en jouw telefoonnummer. Mocht je je kind toch een keer uit het oog verliezen, dan zijn er altijd wel mensen die je kind willen helpen en je zullen bellen. •Het bandje kan makkelijk meerdere dagen gedragen worden •Het bandje is waterproof •Het bandje ziet er kleurrijk uit

Voordelen:

Kleurrijke designs

Waterproof

Makkelijk te dragen

Nummer 5

Wat is een sos armband precies?

Ben je bang dat je kind verdwaalt? Voel je je hulpeloos als je ze niet kunt vinden? Dan moet je een sos kinderarmbandje aanschaffen! Je kunt er zeker van zijn dat als je kind verdwaald of gestrand is, de sos armband kind zal helpen om hem veilig en wel thuis te krijgen. 

Als je net als de meeste ouders bent, ben je altijd op zoek naar manieren om je dierbaren veilig te houden. Een simpele manier is om een sos armband aan te schaffen. Deze sos armband wordt om je pols bevestigd en hier kan je je telefoonnummer en de naam van het kind opschrijven zodat je kind snel weer bij je terecht is. Het is een handige armband die je kunt gebruiken als je een dag op stap gaat met je kind of in drukke ruimtes waar je je kind makkelijk kwijt kunt raken in de menigte. Ook als je kind medische hulp nodig heeft kan je er bijvoorbeeld medische gegevens op noteren. Denk aan een wespen allergie of noten allergie wat in sommige situaties een kind enorm in levensgevaar kan brengen. Het is niet alleen een handig hulpmiddel voor kleine kinderen, maar ook voor volwassenen geeft het extra zekerheid. Denk bijvoorbeeld aan mensen met alzheimer die op een drukke plek de weg naar huis niet meer kunnen vinden. Met behulp van een polsbandje waarop je een telefoonnummer noteert kan deze persoon snel weer thuis worden gebracht. Dit is voor omstanders die de persoon vinden ook heel fijn, omdat ze snel hulp kunnen bieden.

Waarom een sos armband kopen?

Omdat kleine kinderen vaak niet kunnen aangeven waar ze wonen of wie hun ouders zijn is het vaak een moment van paniek wanneer je je kostbare bezit uit het oog verliest. Met behulp van een sos armband krijg je extra zekerheid, dat mocht je je kind kwijt raken het vaak snel weer terecht is doordat ze jou telefoonnummer binnen bereik hebben. Er zijn diverse kleuren, maten en designs te koop zodat het leuk is voor je kind om de armbandjes te dragen. Veel kinderen hebben hun eigen mening en vinden het belangrijk dat ze het mooi vinden als ze iets om hun pols moeten dragen. Andere kinderen willen hem namelijk niet eens om als ze het sos armbandje niet mooi vinden. Daarom wordt er gelukkig rekening mee gehouden zodat je kan kiezen uit vrolijke kleuren en leuke designs.

Sos armband kopen? Houd hier rekening mee

Design

Voor je kindje een belangrijk detail, maar ook voor jou misschien een lastige opgave. Heeft je kindje een favoriete kleur of vind je kindje een dierenprint bijvoorbeeld leuk? Probeer er dan rekening mee te houden dat je kindje het leuk vindt om het armbandje te dragen. Als kinderen het armbandje gedwongen om moeten doen kan het nog weleens voorkomen dat een kind het armbandje af doet en dan is het natuurlijk zinloos. Gelukkig zijn er heel veel designs om uit te kiezen dus je vindt vast een passend design helemaal afgestemd op de wensen van jouw kindje!

Maat

De maat is erg belangrijk. Het is natuurlijk zonde als je een te grote maat besteld en je kindje de armband verliest. Verschillende sites hebben gelukkig een maatwijzer waarop je makkelijk de maat kunt meten van de pols van je kind. Ook voor de allerkleinsten zijn er passende sos bandjes te krijgen. Daarnaast zijn er sos bandjes welke je makkelijk kunt verstellen naar een grotere- of kleinere maat.

Materiaal

Het is fijn voor je kindje als het sos armbandje comfortabel zit en hij of zij er geen last van heeft. Daarom zijn er tegenwoordig materialen te koop waarbij daar rekening mee is gehouden. Een siliconen sos armbandje is bijvoorbeeld fijn om te dragen, maar wil jij voor een wat luxere armband gaan dan kan je ook kiezen voor echt leer of een armband met een plaatje eraan waar de naam en het telefoonnummer is gegraveerd.

Sommige armbandjes beschikken over een kartonnentje of een papiertje waar je de naam en het telefoonnummer op kunt schrijven, houdt hierbij rekening dat het niet altijd waterbestendig is en je de armband na een middagje zwemmen hoogstwaarschijnlijk kunt weggooien. Wil jij de armband vaker gebruiken kies dan voor een armband waarin de naam en het telefoonnummer zijn gegraveerd. Dit kan bijvoorbeeld ook in de siliconen armbandjes.

ID tags 

Houdt je kindje absoluut niet van een sos armband en gooit hij deze continue af? Dan kan het behoorlijk frustrerend zijn voor jou als ouder, want je wil je kindje absoluut niet uit het oog verliezen. Ook hier zijn gelukkig oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld aan een zogeheten ID tag. Deze bevestig je aan de veters van je kindje waardoor je kind deze niet af kunt doen. Zo ben je er 100% zeker van dat je kind altijd jouw telefoonnummer bij zich draagt. Het kan misschien wel een nadeel zijn dat het minder zichtbaar is als een sos armbandje waardoor het omstanders niet opvalt en ze alsnog jouw telefoonnummer niet kunnen zien. 

Veel gestelde vragen (FAQ)

Voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. Denk maar eens aan iemand met autisme of het syndroom van down. Het is voor hen ontzettend fijn als ze verdwalen dat ze altijd het telefoonnummer van hun begeleider of ouder in de buurt hebben zodat ze snel weer worden teruggevonden.

Nee, een sos armband is enkel alleen om je naam een telefoonnummer op de noteren, zodat als het kind kwijt raakt de ouder gebeld kan worden.