10x het beste Bébé jou badje van 2023

10x het beste Bébé jou badje van 2023

Voor de meeste ouders en baby's is het badderen een heerlijk moment. Jouw kleintje ligt in het badje, wordt goed door jou vastgehouden, in het heerlijke warme water, terwijl je met jouw andere hand jouw baby wast. Je houdt het hoofdje goed vast.

Jouw baby voelt zich zalig, veilig en het is niet alleen hygiënisch, maar ook goed voor de spieren en de doorbloeding. Het is niet voor niks dat veel baby's zo in slaap vallen en niet graag uit het bad komen.

Een goed babybadje is dan ook een belangrijk hulpmiddel. In het grote bad of onder de douche kan het onprettig of onveilig zijn, en je hebt veel meer ruimte om jouw kleintje te wassen dan in een bademmer.

Met een bébé jou babybadje weet je meteen al dat je een heel goed badje voor jouw kleintje in huis haalt. Design, gebruiksgemak en veiligheid staan voorop, zodat jij samen met jouw baby de mooiste, fijnste, heerlijkste baddermomenten kan beleven.

Waar letten wij op bij het selecteren van de beste producten?

Allebabyinfo.nl is een vergelijkingssite en kijkt voor haar informatie naar een aantal specifieke punten. Bij ons staat een goede prijs en kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. De mening van onze klanten vinden wij uitermate belangrijk en daarom staat de klant beoordeling bij ons op een centrale positie. Wij baseren ons advies per specifiek product daarom dus ook op wat de ervaring en beoordeling van de klant is. Onze unieke beoordelingen samen met jouw persoonlijke ervaring, maakt een ultieme combinatie voor een eerlijke product vergelijking!

Waar je rekening mee kunt houden: De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en ook willen prijzen met enige regelmaat veranderen. Hoewel we dit natuurlijk zo snel mogelijk aanpassen, wil het wel eens voorkomen dat er toch een prijs niet goed staat. Klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om actuele prijzen te bekijken en de verschillende kleurcombinaties te zien.

Het beste bébé jou babybadje  

Het beste bébé jou Bad: Bundel! bad Sense edition (Bad, digitale thermometer en standaard) in de kleur 'Taupe' van bébé-jou

Het beste bébé jou Bad onder de 30,- euro: bébé-jou Bad Sense   

Het beste bébé jou Bad met toebehoren: Bundel! bad Sense edition (Bad, digitale thermometer en standaard) in de kleur 'Breeze Green' van bébé-jou   

Uit ons onderzoek is gebleken dat de Bundel! bad Sense edition (Bad, digitale thermometer en standaard) in de kleur 'Taupe' van bébé-jou het beste babybadje op de markt is. Het innovatieve design, de zorg voor veiligheid, en de aandacht voor gebruiksgemak, zijn een genot voor baby en ouder. Bundel! bad Sense edition (Bad, digitale thermometer en standaard) in de kleur 'Taupe' van bébé-jou biedt jou de beste prijs/kwaliteitverhouding.   

 

Bundel! bad Sense edition (Bad, digitale thermometer en standaard)

Dit bébé jou babybadje is een genot om in te badderen. De temperatuur wordt gemeten door een digitale thermometer, en die meet het badwater en de kamertemperatuur. Dit zie je op het display, waarop ook een timer zit, die je kan in instellen op 10 minuten. Het badje past eenvoudig op de standaard, dankzij een handig kliksysteem, en zal dan niet gaan schuiven. Het badje heeft een geïntegreerd zitvlak en een badstop. Je kan er ook nog een afvoerslang en luieremmer bij bestellen.

Voordelen:

Meet de temperatuur van het badwater en de kamertemperatuur

Digitale thermometer met display en timer

Kliksysteem voor standaard

badje gaat niet schuiven

Nummer 1 - Beste koop

bébé-jou Bad Sense

Dit badje van bébé jou komt uit de Sense collectie en is ontworpen met het oog op gebruikersgemak, veiligheid en comfort. Het heeft ook een handig kliksysteem waarmee je het veilig op de standaard kan zetten, zonder dat deze gaat schuiven. De standaard zit hier niet bij. Het bad is gemaakt van duurzaam materiaal en het is BPA-vrij. Er kan 14 liter water in het bad en je kan er ook een handige afvoerslang bij bestellen. De afmetingen zijn 78,5 x 41,5 x 30,8 centimeter.

Voordelen:

Met handig en veilig kliksysteem voor de standaard

Duurzaam materiaal

BPA-vrij

Nummer 2

Bundel! bad Sense edition (Bad, digitale thermometer en standaard) Breeze Green

Met deze bundel van bébé jou heb jij alles wat je nodig hebt om jouw baby heerlijk in bad te doen en te laten genieten van water op de perfecte temperatuur. Zowel het badwater als de kamertemperatuur worden gemeten door de digitale thermometer en zijn zichtbaar op het display. Op het display zit ook een timer, die ingesteld kan worden op 10 minuten. Het bad heeft ook een geïntegreerd zitvlak en een badstop. Het handige kliksysteem zorgt ervoor dat het bad veilig op de standaard kan, zonder te schuiven.

Voordelen:

Inclusief digitaal display met temperatuurmeter van badwater en kamer

Met geïntegreerd zitvlak en badstop

Met kliksysteem voor bijgeleverde standaard

Nummer 3

Bundel! bad Sense edition in de kleur wit

Deze bundel van bébé jou komt in mooi wit en bevat het Sense edition baby badje, de digitale thermometer en de handige standaard. Het bad is gemaakt van duurzaam materiaal en is BPA-vrij. Het heeft een geïntegreerd zitvlak en een badstop. De digitale thermometer meet de temperatuur van het badwater en de kamertemperatuur en op het display zit een timer die je kan instellen op 10 minuten. Het bad kan gevuld worden met 14 liter water.

Voordelen:

Inclusief digitale thermometer en display

Met in te stellen timer op 10 minuten

Gemaakt van duurzaam materiaal en BPA-vrij

Nummer 4

Bebe-Jou Taupe Sense Edition Baby Badje 420205Z

Dit badje van bébé jou bevat een ingebouwde digitale thermometer die zowel het badwater meet, als de kamertemperatuur. Dit kan je aflezen op het digitale display. Deze led-module met touch-oppervlak heeft ook een timer die je kan instellen op 10 minuten. Het comfortabele badje bevat een badstopje en het bad heeft ook een handig kliksysteem voor op de standaard. Deze dien je wel apart erbij te bestellen. Dit bad is te krijgen in verschillende effen kleuren.

Voordelen:

Met ingebouwde thermometer

Met digitaal led-display

Inclusief timer die je op 10 minuten kan instellen

Nummer 5

Wat is een bébé jou badje?

bébé jou heeft verschillende babybadjes die je kan samenstellen. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse prints. Je vindt altijd een babybadje dat past bij jouw interieur. Maar dat is niet de reden dat de bébé jou babybadjes zo populair zijn.

Dankzij de digitale thermometer wordt de temperatuur van het badwater gemeten, maar ook de kamertemperatuur. Hierdoor kan jouw kleintje heerlijk spetteren in een perfecte watertemperatuur en creëer jij de beste omstandigheden voor jouw baby.

Dankzij de timer die je kan instellen, kan jouw kindje heerlijk badderen, zonder dat de huid uitdroogt. Het bébé jou babybadje heeft de vorm van een normaal badje. Het handige click systeem zorgt ervoor dat het bad perfect op de standaard past, zonder dat deze gaat schuiven.

Natuurlijk zijn alle producten van bébé jou gemaakt van duurzame materialen en BPA-vrij. Je kan het bad ook heel eenvoudig uitbreiden met een standaard, een afvoerslang en nog andere handige accessoires.

Waarom een bébé jou badje kopen?

Je wil natuurlijk het beste voor jouw baby en een bad van bébé jou is precies dat. De babybadjes van bébé jou zijn gemaakt van duurzame materialen en BPA-vrij. Het babybadje ziet eruit als een normaal badje.

Je kan kiezen voor een babybadje met geïntegreerde thermometer en display of je kan deze er los bij nemen. Je kan er ook voor kiezen om de standaard erbij te nemen. Dankzij het handige click systeem hoef je niet bang te zijn dat het bad gaat schuiven.

Je kan ook een afvoerslang erbij kiezen. De handige koppeling maakt het een heel veilig afvoersysteem, waardoor het voor jou nog makkelijker is om het bad heel eenvoudig leeg te laten lopen.

Alles is natuurlijk uit te breiden in dezelfde stijl. Je kan zo een hele babyuitzet bij elkaar verzamelen of kiezen voor alleen de badartikelen. Hierdoor heeft jouw kleintje niet alleen veel badpret, maar is het badderen voor jou ook een prettige ervaring.

bébé jou badje kopen? Houd hier rekening mee

Er zijn best wel een paar verschillende bébé jou babybadjes te krijgen en het is dan aan te raden om goed te kijken wat bij jou past. Zo kan je kijken naar de vorm en het formaat. Hoe groter het bad, hoe langer jouw baby erin kan badderen.

Wil jij een standaard erbij of wil je een los bad? Een standaard kan heel erg handig zijn en de badstandaard van bébé jou is extra veilig in gebruik. Dankzij het innovatieve systeem plaats je het bad op de standaard, zonder dat deze gaat schuiven.

Je kan heel veel extra's vinden van bébé jou. Denk dan bijvoorbeeld aan de handige slang om het water af te voeren, de badstandaard, een handige bébé jou luieremmer, een badthermometer, en ga zo maar door. Je kan dus alles op elkaar afstemmen.

De bébé jou babybadjes zijn te krijgen in verschillende kleuren en zelfs met een leuke print. Kijk even welke uitvoering bij jouw interieur past en jouw kinderkamer ziet er nog schattiger uit.

Of je nou kiest voor een bébé jou thermobad, het normale bebe jou badje, het royale bébé jou babybadje, de bebe jou sense of een ander mooi badje van bébé jou, je hebt altijd een veilig, handig en comfortabel bad voor jouw baby.

Veel gestelde vragen (FAQ)

De meeste baby's gaan pas op de tweede of derde dag voor de eerste keer in bad. Dit komt doordat er een beschermende laag op hun huid zit, vernix genoemd, die je er beter niet meteen kan afwassen. Vanaf dat moment kan je een babybadje gebruiken. Pasgeboren baby's kunnen het beste voor het eten in bad gedaan worden. Ze krijgen dan minder last van hun buikje. Doe je dat andersom, dan kan het dat jouw baby gaat spugen. Bij oudere baby's is het vaak prettig als ze voor het slapen gaan in bad gaan. Pasgeboren baby's hoeven nog niet iedere dag in bad, dat kan zelfs ongezond zijn. De meeste ouders kiezen in het begin dan ook voor het wassen om de dag, maar dit kan ook best een keer per week zijn. Natuurlijk zijn er ook ouders die kiezen voor dagelijks wassen. Weet je niet goed wat je het beste kan doen? Overleg dit dan met jouw kraamverzorgster, zij zal precies weten wat het beste is voor jouw baby.

Het is aan te raden om het babybadje iedere keer voor gebruik schoon te maken. Je kan deze gewoon schoonspoelen met warm water en met zeepvrije wasgel. Je kan het bad dan ook nog eens afnemen met alcohol. Als je dit iedere keer doet, dan blijft jouw bad mooi schoon en hoef je ook geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken, bijvoorbeeld om olievlekjes weg te krijgen. Mocht je toch poetsmiddelen gebruiken om het babybadje schoon te maken, zorg dan altijd dat je het heel goed afspoelt.