3x de leukste wipstoelen van Little Dutch

3x de leukste wipstoelen van Little Dutch

Little Dutch biedt een uitgebreide collectie aan kwaliteit baby- en kinderproducten die geschikt zijn voor elk gezin. Met de Little Dutch wipstoelen kun je ervoor zorgen dat je kindje comfortabel en veilig kan spelen en ontspannen. De wipstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een moderne en stijlvolle uitstraling. De kenmerkende kleuren en uitstraling van Little Dutch maken deze wipstoelen geschikt voor elk interieur. De wipstoelen zijn gemaakt van stevig materiaal dat ervoor zorgt dat je kindje veilig en comfortabel kan zitten. De stoel is uitgerust met een handige en zeer interessante speelboog met diertjes. Zo leert je kindje tegelijk de fijne motoriek onder controle te krijgen en helpt het de zintuigen te stimuleren.

De stoel is ook makkelijk te verplaatsen, waardoor het een perfecte oplossing is voor als je op reis bent. Little Dutch is ook bekend om hun collectie baby- en kinderproducten zoals beddengoed, speelgoed, babykleding en meubels. De producten van Little Dutch staan bekend om hun kleurrijke designs en mooie details. Ze staan ook bekend om hun duurzame materialen en hun grote aandacht voor detail.

In dit artikel vind je geen top 5, maar vertellen we je graag alles over deze handige en leuke wipstoeltjes die in 3 kleuren verkrijgbaar zijn. Daarnaast kom je meer te weten over het fantastische merk; Little Dutch!

Waar letten wij op bij het selecteren van de beste producten?

Allebabyinfo.nl is een vergelijkingssite en kijkt voor haar informatie naar een aantal specifieke punten. Bij ons staat een goede prijs en kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. De mening van onze klanten vinden wij uitermate belangrijk en daarom staat de klant beoordeling bij ons op een centrale positie. Wij baseren ons advies per specifiek product daarom dus ook op wat de ervaring en beoordeling van de klant is. Onze unieke beoordelingen samen met jouw persoonlijke ervaring, maakt een ultieme combinatie voor een eerlijke product vergelijking!

Waar je rekening mee kunt houden: De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en ook willen prijzen met enige regelmaat veranderen. Hoewel we dit natuurlijk zo snel mogelijk aanpassen, wil het wel eens voorkomen dat er toch een prijs niet goed staat. Klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om actuele prijzen te bekijken en de verschillende kleurcombinaties te zien.

De beste Little Dutch wipstoel

De meest gekochte wipstoel van Little Dutch - Little Dutch Wipstoel Olive

Uit ons onderzoek is gebleken dat de Little Dutch Wipstoel Olive de meest verkochte wipstoel is van Little Dutch. We kunnen hier natuurlijk niet spreken van "de beste" want ze verschillen alleen van kleur en zijn dus allemaal net zo goed. De kleur olive is de meest populaire kleur omdat het een mooie neutrale kleur is, geschikt voor ieder kindje en hij matched ontzettend goed bij de meeste interieurs.

Little Dutch Wipstoel Olive

De wipstoel van Little Dutch is geschikt vanaf de geboorte, tot 6 maanden en max 9 kg. De wipstoel heeft een schommelstand en een vaste stand. Inclusief een zacht en comfortabel verkleinkussen voor de allerkleinsten. en zijn rijk gepolsterd voor extra zit- en ligcomfort. WAARSCHUWING: Gebruik de wipstoel niet als uw kindje zelfstandig zitten kan. Deze wipstoel is niet geschikt om uw kind er voor langere tijd in te laten slapen. Kenmerken Maat uitgeklapt: 76 x 46 cm Maat ingeklapt: 76 x 46 x 20 cm Gewicht: 2.9 kg Incl Speelboog en Verkleiner Geschikt voor kinderen vanaf 0-6 mnd en max. 9 kg

Voordelen:

De wipstoel wordt geleverd inclusief speelboog met 3 leuke speeltjes van Little Dutch

De rugleuning en het voetensteuntje zijn afzonderlijk van elkaar in verschillende posities te verstellen

Nummer 1 - Favoriet

Little Dutch Wipstoel Incl Speelboog en Verkleiner Lightgrey

De wipstoel van Little Dutch is geschikt vanaf de geboorte, tot 6 maanden en max 9 kg. De wipstoel heeft een schommelstand en een vaste stand. Inclusief een zacht en comfortabel verkleinkussen voor de allerkleinsten. De rugleuning en het voetensteuntje zijn afzonderlijk van elkaar in verschillende posities te verstellen en zijn rijk gepolsterd voor extra zit- en ligcomfort. De wipstoel wordt geleverd inclusief speelboog met 3 leuke speeltjes van Little Dutch. WAARSCHUWING: Gebruik de wipstoel niet als uw kindje zelfstandig zitten kan. Deze wipstoel is niet geschikt om uw kind er voor langere tijd in te laten slapen. Kenmerken Maat ingeklapt: 76 x 46 x 20 cm

Voordelen:

Geschikt voor kinderen vanaf 0-6 mnd en max. 9 kg

Incl Speelboog en Verkleiner

Maat uitgeklapt: 76 x 46 cm

Gewicht: 2.9 kg

Nummer 2

Little Dutch Wipstoel Rust

De wipstoel van Little Dutch is geschikt vanaf de geboorte, tot 6 maanden en max 9 kg. De wipstoel heeft een schommelstand en een vaste stand. Inclusief een zacht en comfortabel verkleinkussen voor de allerkleinsten. De rugleuning en het voetensteuntje zijn afzonderlijk van elkaar in verschillende posities te verstellen en zijn rijk gepolsterd voor extra zit- en ligcomfort. WAARSCHUWING: Gebruik de wipstoel niet als uw kindje zelfstandig zitten kan. Deze wipstoel is niet geschikt om uw kind er voor langere tijd in te laten slapen. Kenmerken Maat uitgeklapt: 76 x 46 cm Maat ingeklapt: 76 x 46 x 20 cm Gewicht: 2.9 kg

Voordelen:

Incl Speelboog en Verkleiner

De wipstoel wordt geleverd inclusief speelboog met 3 leuke speeltjes van Little Dutch

Geschikt voor kinderen vanaf 0-6 mnd en max. 9 kg

Nummer 3

Wat is een Little Dutch wipstoel?

Een Little Dutch wipstoel is een stoel die is ontworpen door het Nederlandse bedrijf Little Dutch. Het is een innovatief en duurzaam product dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen van 0 tot ongeveer 6 maanden (+/- 9 kg). De stoel is gemaakt om kinderen te helpen in hun ontwikkeling. Zo worden kindjes bijvoorbeeld gestimuleerd door de speelboog om te spelen. Om te ontdekken wat er gebeurd als ze in de speeltjes knijpen, rammelen, er tegen trappen of er aan trekken. Ze ontdekken geluid en zien een figuur, het geeft een piepje of een kraakje. Het is allemaal super leuk om te ontdekken en kindjes worden er enorm mee geprikkeld om de zintuigen verder te ontwikkelen. Kindjes hebben al snel door dat er in de wipstoel beweging zit. Zo veert de zitting lekker mee op de bewegingen van het kind. Op deze manier geef jij je kindje een super leuke bezigheid en jij hebt even je handen vrij. Win-win!

Het is ook nog eens een veilige manier om je kind even neer te leggen zodat jij even je handen vrij hebt. De Little Dutch wipstoel is gemaakt van stevig kunststof in combinatie met een metalen frame en is voorzien van een zachte gewatteerde zitting. Het is ook voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel die ervoor zorgt dat kinderen veilig en comfortabel in de stoel blijven zitten en er niet uit kunnen vallen. De rugleuning en voetensteun zijn afzonderlijk verstelbaar, wat betekent dat je het de rugleuning en de voetensteun kunt verstellen naar de stand waarop je kindje op dat moment behoefte heeft.

Het wipstoeltje is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, - lightgrey, rust en olive, waardoor je een uniek en stijlvol meubelstuk in huis haalt die passend is bij elk interieur. De stoel is ook gemakkelijk te reinigen en is voorzien van een afneembare zitting, zodat je het gemakkelijk kunt afnemen en wassen doormiddel van handwas.

Waarom een Little Dutch wipstoel kopen?

Een Little Dutch wipstoel is een geweldige manier om je kindje op een veilige en comfortabele manier te laten liggen of zitten en te laten spelen. Hij is al vanaf de geboorte geschikt en kan in verschillende posities gebruikt worden. De wipstoel is ontworpen met het comfort van je kind in gedachten en biedt een veilig en stevig zitgedeelte. De Little Dutch wipstoel is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal en is ontworpen om lang mee te gaan. Hieronder noemen we enkel voordelen van een wipstoeltje.

De voordelen

  1. Een wipstoel is een ideaal meubelstuk voor een kleine ruimte omdat het weinig ruimte inneemt. Het is ook ideaal als alternatief op een box als je daar geen ruimte voor hebt. In een wipstoeltje leg je je kindje veilig neer en deze kun je neerzetten in de ruimte waar jij bezig bent.

  2. Een wipstoel is gemakkelijk te verplaatsen en mee te nemen, waardoor het een flexibel meubelstuk is dat gemakkelijk in elke ruimte kan worden geïntegreerd of mee kan worden genomen als je op bezoek gaat. Het is ook eenvoudig op te bergen als je het niet nodig hebt.

  3. Een wipstoel biedt een comfortabele zitervaring. De zachte, gestoffeerde zitting en rugleuning bieden een ontspannen positie waarin je kindje de benen kunt uitstrekken en de rug kunt ontspannen. Hij wordt geleverd inclusief comfortabel verkleinkussen en speelboog waarmee je de juiste steun en vermaak kunt aanbieden aan je kleintje.

  4. Een wipstoel is een veilig meubelstuk voor kinderen. De stoel is stabiel en heeft geen scherpe randen of hoeken. Het is een stabiel frame welke stevig op de vloer kan staan en dus niet om kan vallen. Het kan wiebelen zoals een schommelstoel en het kan stil staan in een vaste stand.

  5. Een wipstoel is een betaalbaar meubelstuk dat gemakkelijk binnen het budget past. alle kleuren hebben de zelfde prijs, waardoor je geen andere kleur hoeft te kiezen omdat de een duurder is dan de andere kleur. Zo kies je een kwaliteitsstoel die altijd naar je smaak is.

  6. Een wipstoel is een duurzaam meubelstuk. De wipstoel is gemaakt van een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik. Dit betekent dat de wipstoel jarenlang mee kan zonder dat hij verslechtert. Dit is handig voor als er nog broertjes of zusjes bij komen of om de waarde van het product optimaal te houden voor eventuele tweedehands doorverkoop.

Little Dutch wipstoel kopen? Houd hier rekening mee.

Houd ook rekening met het feit dat er ook wat nadelen aan het gebruik van een wipstoeltje zitten. Dit heeft voornamelijk met het gebruik te maken, niet met het stoeltje zelf.

De nadelen

  1. Er zitten veiligheidsrisico's aan vast. Wipstoelen zijn niet altijd even veilig omdat ze in verkeerde omstandigheden gebruikt worden. Er is een risico op valpartijen als de gebruiker de stoel niet goed gebruikt. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat stoelen op hoogtes geplaatst worden, bijvoorbeeld op een bank of aanrecht. Doe dit niet! Het kan levensgevaarlijk zijn als de stoel toch om zou vallen.

  2. Let ook op de leeftijd en bewegingen van het kind. Er staat omschreven dat de stoel geschikt is voor kindjes tot 6 maanden/ 9 kg. Dit heeft te maken met het feit dat kinderen vanaf 6 maanden zelfstandig kunnen gaan zitten. Als kinderen zelf willen gaan zitten in een wipstoel, dan kan het voorkomen dat de stoel daardoor voorover klapt. De stoel is echt gemaakt voor baby's die alleen nog maar op hun rug liggen en die nog niet kunnen draaien of rechtop zitten.

  3. Bij lang gebruik - slechte ergonomie: Wipstoelen zijn vaak niet ergonomisch ontworpen, zo ook deze van Little Dutch niet. Ze kunnen leiden tot een ongemakkelijke zithouding als je je kindje er te lang in laat zitten en dat is niet prettig voor de rug van je baby. Ondanks dat je de verstelbare rugleuning kunt verstellen naar een andere positie is het niet aan te raden om je baby er langer dan 1 uur achter elkaar en niet langer dan 2 uur per dag in een wipstoeltje te zetten. Daarnaast adviseert Little Dutch deze wipstoel niet te gebruiken om je kind er voor langere tijd in te laten slapen.

Wassen

Het wipstoeltje van Little Dutch is natuurlijk een gebruiksvoorwerp en dat kan betekenen dat er wel eens een ongelukje in gebeurd of dat er in het stoeltje geknoeid wordt. Je kunt bij de wipstoel van Little Dutch makkelijk de bekleding er af halen om doormiddel van handwas de boel weer op te frissen. Daarbij kun je het verkleinkussen altijd verwijderen of afdekken met een hydrofiele doek om te beschermen als je kindje iets eet wat vlekken kan veroorzaken.

Omschrijving van kleuren

De omschrijving van de kleuren luidt als volgt;

De light grey - is een prachtige neutrale licht grijs tint die helder is en past bij jongens en meisjes. Hij staat prachtig in elk interieur.

Rust - is een roestkleurige tint. Het is een warme kleur die erg populair is momenteel en gebruikt wordt als uniseks kleur. Hij valt goed te combineren met veel stijlen en kleuren.

Olive - is een lichte olijfgroene kleur welke ontzettend fraai is. De zachte poederige kleur biedt veel stijl en een prachtige uitstraling voor vele interieuren. Geschikt voor ieder kindje en ieder huis.

Verkleuren

Houd rekening met het feit dat de kleur kan terugschieten als je de stoeltjes buiten gebruikt. Dit staat omschreven in de gebruiksaanwijzing en tevens hebben consumenten dit geschreven in hun reviews. Hij is niet gemaakt om in de zon te staan, wat ook niet aan te raden is voor je baby natuurlijk.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Ja, Little Dutch gebruikt duurzame materialen. De producten van Little Dutch worden gemaakt van milieuvriendelijke stoffen, milieuvriendelijk karton en duurzaam hout. De verf die wordt gebruikt is veilig voor kinderen en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Little Dutch streeft ernaar om producten van hoge kwaliteit te produceren met een lange levensduur. Daarom gebruiken ze materialen die bestand zijn tegen slijtage en geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Ze willen ervoor zorgen dat de producten milieuvriendelijk zijn en duurzaam genoeg om te worden doorgegeven van generatie op generatie. Little Dutch is er trots op dat ze duurzame materialen gebruiken die hun producten sterk en duurzaam maken.

Om een wipstoel van Little Dutch schoon te maken, heb je het volgende nodig: een vochtige doek, een droge doek, een stofzuiger en een borstel. Begin met het verwijderen van al het stof en vuil van de stof met een stofzuiger en borstel. Zorg ervoor dat je de borstel gebruikt om de stof te behandelen zodat je alle stof en vuil kunt verwijderen. Vervolgens maak je de stof schoon met de vochtige doek. Nadat je de vlekken hebt verwijderd, droog je de stoel af met een schone, droge doek.