10x de beste luieremmer navullingen

10x de beste luieremmer navullingen

Ben jij in het bezit van een luieremmer? Dan moet je op den duur opzoek gaan naar de juiste luieremmer navullingen voor jou luieremmer. Een luieremmer houdt vervelende geurtjes tegen en zorg ervoor dat de babykamer lekker fris blijft ruiken! Een baby heeft gemiddeld 8 a 10 vieze luiers per dag, dus een luieremmer die vieze geurtjes maskeert is voor iedere ouder een must! Maar welke navullingen kies je? Niet elke navulling past namelijk in jouw luieremmer. Heb jij een luieremmer van een bepaald merk? Dan moet je goed opletten dat je de juiste cassettes aanschaft, want doe je dit niet dan kan het zorgen voor een miskoop. Er zijn ook navullingen die geschikt zijn voor elk type luieremmer. Deze zijn dan universeel. Wij hebben voor jouw uitgezocht welke navullingen wij het beste vinden en hebben hiervan een top 5 samengesteld.

Waar letten wij op bij het selecteren van de beste producten?

Allebabyinfo.nl is een vergelijkingssite en kijkt voor haar informatie naar een aantal specifieke punten. Bij ons staat een goede prijs en kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. De mening van onze klanten vinden wij uitermate belangrijk en daarom staat de klant beoordeling bij ons op een centrale positie. Wij baseren ons advies per specifiek product daarom dus ook op wat de ervaring en beoordeling van de klant is. Onze unieke beoordelingen samen met jouw persoonlijke ervaring, maakt een ultieme combinatie voor een eerlijke product vergelijking!

Waar je rekening mee kunt houden: De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en ook willen prijzen met enige regelmaat veranderen. Hoewel we dit natuurlijk zo snel mogelijk aanpassen, wil het wel eens voorkomen dat er toch een prijs niet goed staat. Klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om actuele prijzen te bekijken en de verschillende kleurcombinaties te zien.

De beste luieremmer navulling

De beste luieremmer navulling - Tommee Tippee Twist & Click Milieuvriendelijke Luieremmer Navulling - duurzaam geproduceerde Greenfilm - 3 stuks

De goedkope optie luieremmer navulling - Zigla – 6x Luieremmer Navulling – Navulcassette - Geschikt voor Tommee Tippee Sangenic Tec

De Tommee Tippee Twist & Click Milieuvriendelijke Luieremmer Navulling - duurzaam geproduceerde Greenfilm is de beste omdat het een milieuvriendelijke luieremmer heeft die gemaakt is van duurzaam geproduceerde Greenfilm. De Greenfilm is een unieke, flexibele film die in staat is om vloeistoffen te absorberen en dit helpt bij het voorkomen van lekkage. 

Tommee Tippee - Geavanceerde navulcassettes voor de luieremmer

Uw baby is klein, maar kan wel een enorme troep maken! De Simplee Sangenic-luieremmer van Tommee Tippee is een stijlvolle en ruimtebesparende luieremmer om uw huis netjes en geurvrij te houden. De luieremmer is heel gebruiksvriendelijk - til gewoon het deksel op, duw de luier door het slimme deksel en sluit het deksel weer. De meerlaagse, antibacteriële GREENFILM™ is 100 keer effectiever dan luierzakjes dankzij de Biomaster**-bescherming die 99% van de gevaarlijke bacteriën, zoals E. coli en Staphylococcus aureus, vernietigt. Zodra contact wordt gemaakt met deze beschermlaag wordt het afbraakproces van eiwitten door bacteriën gestopt. Dit proces is verantwoordelijk voor veel onaangename geurtjes. Het Simplee Sangenic slimme afsluitdeksel sluit alle onaangename geurtjes in.

Voordelen:

Antibacteriële luierzak

Geen nare geurtjes

Makkelijk in gebruik

Nummer 1 - Meest verkocht

Korbell Luieremmer navulling

Een luieremmer van Korbell is één van die praktische hulpmiddelen die je bij de geboorte van je kindje al in huis wilt hebben. Een goede luieremmer is niet alleen maar een afvalemmer, maar voorkomt ook dat nare luchtjes blijven hangen. Met deze Korbell luieremmer navullingen kun je hygiënisch en gemakkelijk de gebruikte luiers weg gooien. De zak heeft een inhoud van 15 liter.

Voordelen:

Praktisch

Hygienisch

Goedkoop

Nummer 2

Zigla 6x Luieremmer Navulling

Gemakkelijk de vieze en nare geuren van luiers elimineren? Een veilige oplossing met biologisch afbreekbare luierzakken die stevig blijven en gemakkelijk te gebruiken zijn? De Zigla luierzakken zijn speciaal ontworpen voor de Tommee Tippee Twist & Click en Tommee Tippee Sangenic Tec. De navulcassette zorgt voor het gemakkelijk opruimen van de vieze luiers en nemen direct de onaangename geuren weg! De antibacteriële folie zorgt voor een anti-geur behandeling en biedt ruimte voor ongeveer 180 luiers per navulling, hiermee kun je een maand vooruit. Daarnaast beschikt de Zigla navulling een ECO-certificering en zijn de luierzakken 100% biologisch afbreekbaar.

Voordelen:

Anti-geur behandeling

100% biologisch afbreekbaar

Heerlijke lavendelgeur

Nummer 3

Angelcare luieremmer navullingen

Angelcare navulcassettes voor de Angelcare luieremmer. Verpakt tot 180 luiers per cassette. • gepatendeerde meerlagen folie • reukloos en niet geparfumeerd • minder foliegebruik dan andere luiersystemen • één navulcassette voor alle leeftijden • verpakt tot 180 luiers per cassette (maat 2) • uitsluitend voor de Angelcare luieremmer Deluxe

Voordelen:

Reukloos

Minder oliegebruik dan andere luiersystemen

Voor alle leeftijden

Nummer 4

Luieremmer Navulling

Onze Tiny Trends luieremmer navulling is geschikt voor o.a. de Korbell Luieremmer om op een hygiënische en gemakkelijke manier gebruikte luiers weg te kunnen gooien. Onze zakken zijn met hun 16 liter zelfs een klein stukje groter dan de originele Korbell navulling, waardoor ze nog makkelijker passen. Eenvoudig luiers weggooien zonder nare geurtjes in de babykamer.

Voordelen:

Lek bestendig

Neutraliseert geurtjes

A-kwaliteit voor een lagere prijs

Nummer 5

Wat is een luieremmer navulling?

Een luieremmer navulling is meestal bedoeld voor het type luieremmer waar je een cassette in plaatst. Je hebt ook de eenvoudige zakken voor in de simpele luieremmer. Dit is simpel gezegd een emmer met een deksel waarin je de luiers weggooit. Hier zijn speciale geparfumeerde zakken voor ontworpen met een lekker geurtje waardoor je de vieze luiers niet ruikt. Een luieremmer met cassette is een luieremmer die ronddraait wanneer je de luier in de cassette hebt gegooid. Doordat je de hendel bedient word de luier automatisch verpakt in plastic. Op die manier blijven de nare geurtjes in de plastic zak. Elke luier die je weggooit wordt apart verpakt en aan het einde van de cassette heb je een lange sliert aan verpakte vieze luiers. Al de luieremmer vol zit met luiers, dan knip of snij je de sliert aan luiers los en gooi je het in de afvalbak. De plastic zakken die je in je luieremmer doet zitten verpakt in een ring en heten; cassettes. Deze cassettes plaats je in de luieremmer en wanneer deze vol zit plaats je een nieuwe cassette in de luieremmer.

Waarom een luieremmer navulling kopen?

Een vieze luier ruikt natuurlijk niet fris! Een luieremmer met cassettes voorkomt nare geurtjes in de kamer doordat de vieze luier afgesloten wordt in plastic nadat je deze hebt weggegooid. Luieremmer navullingen zijn noodzakelijk als je een luieremmer hebt waarbij je aan een hendel moet trekken om de luier vervolgens in te laten pakken in het plastic. Doe je dit niet dan valt de luier gewoon in de emmer zonder verpakt te zijn. Het nadeel hiervan is dat de volle luiers dus niet verpakt zit en de vieze geurtjes krijgen vrij spel. Gevolg, een stinkende kamer en dit is natuurlijk niet wat je wil. Ook de vieze billendoekjes kan je makkelijk in de luier gooien. Dan blijven deze vieze geurtjes ook meteen in de luieremmer! 

Luieremmer navullingen kopen? Houd hier rekening mee

Universeel

Niet alle navullingen zijn geschikt voor elke luieremmer dus daarom is het aan te raden om goed na te gaan welke navulling geschikt is voor de luieremmer die jij hebt. Als jij een luieremmer hebt waarbij je een hendel moet gebruiken waardoor de luier apart verpakt wordt in plastic, dan is dit een specifieke soort en voldoet een normale plastic vuilniszak niet. Doordat het met een cassette wordt verpakt dien je echt het cassette van het merk luieremmer aan te schaffen.

Navulling per merk

Elk merk heeft zijn eigen navullingen. Weet je niet zeker welk merk navulling je moet aanschaffen of ben je niet zeker van welk systeem je nodig hebt? Elk merk heeft zijn eigen systeem, navullingen, cassettes of losse zakken. Meer informatie is te vinden via bovenstaande linkjes. 

Prijs

Een luieremmer met luieremmer navullingen is duurder dan dat je een standaard luieremmer met deksel aanschaft. Je moet gemiddeld elke maand nieuwe luieremmer navullingen aanschaffen, dus het heeft zijn voor- en nadelen. Het grote voordeel is natuurlijk ook dat de luiers compact worden verpakt waardoor je weer ruimte bespaard in de container of vuilsbak.

Ziektekiemen

De zakken van de luieremmer navullingen zijn zo ontworpen dat de zakken 99% van de bacteriën doodt. Het is dus niet alleen dat het de vervelende geurtjes maskeert, het is ook nog eens super hygiënisch. Een luieremmer kan je met één hand bedienen en daarom kan je de luier meteen weggooien en blijft het niet slingeren op de commode.

Veel gestelde vragen (FAQ)

In het begin als je baby pasgeboren is, heb je gemiddeld zo'n 10 vieze luiers per dag. Je kan er dan van uitgaan dat je ongeveer 1 maand kan doen met een cassette. Als je kindje ouder wordt, worden de luiers minder en gaan ook de navullingen langer mee.

Het verschilt een beetje welk type luieremmer je hebt, maar je kan rekening houden met 30 liter. Vaak staat er op de verpakking van de luieremmer ook hoeveel liter er in de luieremmer past.

Om er zeker van te zijn dat er geen vieze geuren ontstaan, moet je kiezen voor een luieremmer die de luiers één voor één verpakt in plastic. Op die manier zijn de luiers helemaal afgelsloten en kunnen er geen vieze geuren meer ontsnappen.