10x de beste melkpoeder torens van 2023!

10x de beste melkpoeder torens van 2023!

Als jij als moeder al vroeg genoodzaakt bent of ervoor kiest om te stoppen met borstvoeding, is het belangrijk om melk te geven van melkpoeder. Dat is een droge stof met gezonde melkstoffen waar een kind goed van kan groeien. Het wordt gemaakt van verdampte melk en in poedervorm verkocht. Om het poeder goed en makkelijk te bewaren en ook snel en makkelijk tevoorschijn te halen is een melk poeder toren een goede uitvinding.

Waar letten wij op bij het selecteren van de beste producten?

Allebabyinfo.nl is een vergelijkingssite en kijkt voor haar informatie naar een aantal specifieke punten. Bij ons staat een goede prijs en kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. De mening van onze klanten vinden wij uitermate belangrijk en daarom staat de klant beoordeling bij ons op een centrale positie. Wij baseren ons advies per specifiek product daarom dus ook op wat de ervaring en beoordeling van de klant is. Onze unieke beoordelingen samen met jouw persoonlijke ervaring, maakt een ultieme combinatie voor een eerlijke product vergelijking!

Waar je rekening mee kunt houden: De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en ook willen prijzen met enige regelmaat veranderen. Hoewel we dit natuurlijk zo snel mogelijk aanpassen, wil het wel eens voorkomen dat er toch een prijs niet goed staat. Klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om actuele prijzen te bekijken en de verschillende kleurcombinaties te zien.

De beste melkpoeder toren 

De beste melkpoeder toren: Melkpoeder doseerdoosjes · PAARS van Seba & co

Uit ons onderzoek is gebleken dat de Melkpoeder doseerdoosjes · PAARS van Seba & co de beste melkpoeder toren op de markt is. Met de SEBA&CO melk poeder toren is het makkelijk om de deur uit te gaan als papa of als mama. Je hoeft je niet langer druk te maken over hoe je jouw melkpoeder mee moet nemen om je kind de fles te geven. Het zit simpel in een lucht- en vochtdichte melk poeder toren. Het is ook nog eens makkelijk met de doseerbakjes om de juiste dosering per keer al klaar en afgewogen te hebben

Melkpoeder doseerdoosjes · PAARS · Melkpoeder bewaarbakjes · Melkpoeder toren · BPA FREE

Met de SEBA&CO melk poeder toren is het makkelijk om de deur uit te gaan als papa of als mama. Je hoeft je niet langer druk te maken over hoe je jouw melkpoeder mee moet nemen om je kind de fles te geven. Het zit simpel in een lucht- en vochtdichte melk poeder toren. Het is ook nog eens makkelijk met de doseerbakjes om de juiste dosering per keer al klaar en afgewogen te hebben. Op elk van de drie bakjes kun je ook nog eens een trechter draaien, dus het is niet nodig om poeder te morsen: je kunt gewoon simpel aan de zijkant het trechtertje monteren. Het is enorm simpel om zo poeder uit een bakje in een flesje met een nauwe kop te gieten. De uitvoering is er in verschillende kleuren: groen en paars. De groene uitvoering heeft een afzonderlijke vleug groen voor elk bakje en het paarse torentje heeft een roze, grijze en paars bakje.

Voordelen:

Handig voor diverse doeleinden

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Luchtdichte afsluiting

Beste keuze

Melkpoeder doseerdoosje - set van 2 - BPA vrij - Groen - 4 lagen -Melkpoeder toren - Babypoeder bewaarbakje - Reisbox - Dispenser - Poedertoren

Een must have voor iedere papa en mama die graag op pad gaan met de kleine! Deze handige stapelbare doseerdoosjes zorgen ervoor dat jij altijd genoeg voeding mee kan nemen. Doe voor je op pad gaat de benodigde hoeveelheid melkpoeder in ieder doseerdoosje. De draaisluiting zorgt ervoor dat de doseerbakjes goed afgesloten worden. Doordat deze melkpoedertoren uit vijf doseerdoosjes bestaat kun jij de melkpoederbus gerust thuis laten.

Voordelen:

BPA vrij

Set van 2

Vijf doseerdoosjes

Nummer 2

HGMD Melkpoeder doseerdoosjes - 2 STUKS - Melkpoeder toren - Bewaarbakjes babyvoeding - 3 compartimenten

De simpele BPA vrije melk poeder toren van HGMD is een must-have. De bakjes zijn van wit en doorzichtig plastic zodat het erg handig is dat je kan zien wat en of er iets in zit. De neutrale uitvoering zonder poespas is erg geschikt voor een moderne keuken. De melk poeder toren maakt het enorm eenvoudig om babyvoeding mee te nemen op een dagje weg, een autorit naar opa en oma of een vliegtuigreis bijvoorbeeld. Dankzij de luchtdichte bakjes neem je eenvoudig en veilig melkpoeder mee op reis. Ook is het ideaal om midden in de nacht een afgewogen dosering te hebben klaarstaan om snel met je slaperige ogen een flesje melk klaar te maken voor je baby. Het item bestaat uit 3 doosjes die op elkaar kunnen worden gedraaid. Bovendien zit er één trechter, die tegelijkertijd als dop dienstdoet. Deze trechter maakt het uitzonderlijk makkelijk om het melkpoeder in de nauwe fles te gieten.

Voordelen:

Met handige trechter

Ideaal voor onderweg

Neutrale uitvoering

Nummer 3

Melkpoeder Toren - Melkpoeder Doseerdoosjes - Babyvoeding - Bewaarbakjes - Schenktuit - BPA vrij - Meenemen en bewaren - Dispenser - Melkpoeder - Snacks - 4 laags - Family Favorites - Kraamcadeau - ROZE

Het drie bakjes hoge torentje van het merk Qualible is ook een geliefd product bij veel papa’s en mama’s met pasgeboren baby’s. Het afmeten van melkpoeder wordt met de doseerdoosjes van 90 milliliter eenvoudig. De compacte toren past makkelijk in de luiertas. Ook is de deksel die tegelijkertijd kan dienen als trechter een goede uitkomst voor hoe je melkpoeder door de nauwe opening van het flesje krijgt. Het item is bovendien ook nog eens veilig: het plastic bevat geen BPA. Het plastic kan temperaturen van zo’n 120 graden aan: dat betekent dat je het zowel in de vaatwasser kan zetten als enkele minuten kan laten koken voor de desinfectie. Qualible onderscheidt zich door het torentje te kunnen personaliseren: je kunt namelijk je eigen foto insturen met een afmeting van 204 x 110 centimeter die kan worden gefixeerd in de melk poeder toren. Ook als de kinderen groot zijn is het bewaren van kruiden, thee, nootjes en andere dingen erg makkelijk in de melk poeder toren.

Voordelen:

Compacte toren

Deksel met trechter

Mooi design

Nummer 4

Babylatte® - melkpoedertoren - BPA vrij - babypoeder bewaarbakjes

Ben je helemaal gek op het gebruiken van jouw melk poeder toren? Misschien is het dan een idee om de toren van Babylatte te gebruiken. Het item is, anders dan de rest, voorzien van niet 3, 4 maar wel 5 doseerbakjes. De bakjes zijn te verkrijgen in zowel een blauwe als in een roze en groene uitvoering. De bakjes zijn transparant en doorzichtig, dus het is makkelijk te zien of er iets in de bakjes zit en wat precies. Ook is het een hele neutrale kleur, zodat het eigenlijk in iedere keuken goed staat. De bakjes zijn 3,5 centimeter hoog en hebben een doorsnee van 7,5 centimeter. Het deksel dient tegelijkertijd ook als trechter. Dat maakt het makkelijk om melkpoeder snel in een flesje te gieten zonder te knoeien. Ook de melk poeder toren van Babylatte mag in de vaatwasser. De toren is multifunctioneel: ook andere dingen passen natuurlijk in het torentje en dat is handig als jouw baby al is opgegroeid.

Voordelen:

5-Laags

Zowel in het blauw als roze

Deksel dient als trechter

Nummer 5

Wat is een melk poeder toren?

Een melk poeder toren is een collectie van doseerdoosjes of bewaarbakjes die op elkaar kunnen worden gestapeld als een torentje. Meestal drie, soms vier, bakjes kunnen makkelijk in elkaar worden gedraaid, zodat het ene bakje een deksel vormt voor de andere. Ook is het mogelijk om elk bakje afzonderlijk af te sluiten. De bakjes moeten het makkelijker maken om babypoeder, maar ook andere dingen, makkelijker mee te nemen, gedoseerd tevoorschijn te halen als het nodig is, of gewoon langdurig te bewaren.

Waarom een melk poeder toren kopen?

Een melk poeder toren is ideaal voor mama’s en papa’s die dagelijks hun baby’tjes moeten voeren met poedermelk. Het is makkelijk in huis: je hebt voor elke dag de juiste dosering klaarstaan. Maar ook als je een paar uur onderweg bent, of op bezoek bij opa en oma of waar dan ook is het handig om poeder niet in grote blikken mee te nemen, maar in kleine luchtdichte bakjes. Dat is ook nog eens een schone manier om poeder in mee te nemen. Daarom is het een goede investering voor beginnende papa’s en mama’s om het leven wat makkelijker te maken. Ook is het erg leuk als kraamcadeau.

Melk poeder toren kopen? Houd hier rekening mee

Voordat je een melkpoedertoren koopt is het handig om na te denken over verschillende aspecten van het product. Zo kun je goed geïnformeerd de juiste keuze maken. Houd rekening met de volgende factoren:

Formaat
Natuurlijk kun je een melk poeder toren kopen in vele soorten en maten. Sommige torens zijn drie bakjes hoog, anderen vier. De meest voorkomende producten zijn ongeveer 20 centimeter hoog. De bakjes hebben een doorsnee van zo’n 7,5 centimeter. De bakjes hebben een inhoud van zo tussen de 75 en 100 milliliter. Maar daar zijn natuurlijk verschillende varianten voor te vinden. 

BPA vrij

BPA is kort voor een chemische stof Bisfenol A die in veel plastic en kunststoffen zit. Het is belangrijk te weten dat het kwalijk en schadelijk kan zijn voor kleine kinderen en ongeboren baby’s. Het tast namelijk hun immuunsysteem aan en worden zo gevoeliger voor allergieën en verkoudheids- en infectieziekten. Zorg er daarom voor dat je in alle gevallen een plastic melk poeder toren koopt waar expliciet op vermeld staat dat het vrij is van BPA. Steeds vaker worden met name kinderproducten BPA-vrij gemaakt, maar wees altijd zeker van je zaak. Dat is wel zo verantwoord. 

Design

Je kunt een hele simpele melk poeder toren kopen van doorzichtig plastic. Dat is natuurlijk handig om te zien wat erin zit. Doorzichtig plastic kan in het wit komen, maar ook in lichtere andere kleuren. Leuk voor een huis met veel kinderen zijn natuurlijk de vele verschillende designs. Sommige torens zijn speciaal ontworpen als een poes: de bovenste dop heeft twee oren en een kattengezicht.

Prijs

Een melk poeder toren is nooit erg duur. Ben je iemand die graag alles in potjes en pannetjes heeft zitten: dan kan je er ook voor kiezen om meerdere torentjes aan te schaffen van hetzelfde merk. Op die manier kan jouw torentje wellicht groeien. Een product dat te goedkoop is, is wellicht een teken dat het van inferieur plastic is. Een duurder product is soms duurzamer.

Veel gestelde vragen (FAQ)

In principe is melkpoeder, mits je het droog bewaart, erg lang te bewaren in de nog gesloten en originele verpakking. Officieel geldt een termijn van zo’n vier weken na opening, daarna wordt het riskanter om melkpoeder nog te gebruiken voor kleine baby’s en is het niet meer aan te raden. Het bewaren van poeder in de melk poeder toren is een goede manier om melkpoeder op een koele en donkere plaats te bewaren. Dankzij het goed afsluitbare systeem is het lang, droog en donker te bewaren.

Jouw melk poeder toren is makkelijk schoon te maken. Gebruik bijvoorbeeld heet water en een afwasborstel om de verzameling aan bakjes en dekseltjes schoon te maken. Je kunt er gewoon afwasmiddel voor gebruiken. Let wel op dat het afwasmiddel daarna goed wordt afgespoeld, want als er nog wat afwaspoeder achter is gebleven, is dat niet heel gezond voor je baby. De meeste torens zijn gewoon geschikt voor in de vaatwasser. Dus voor een snelle afwas stop je ze gewoon in de vaatwasser. ?