10x de meest betoverende muziekmobieltjes voor je kleintje.

10x de meest betoverende muziekmobieltjes voor je kleintje.

Lekker spelen in de box of rustig in slaap vallen met een heerlijk muziekje kan het beste met een muziekmobiel. Het rustgevend muziekje samen met de leuke fleurige en zachte figuurtjes zorgen voor veel vermaak en plezier.

Een muziekmobieltje is leuk speelgoed en een muziekdoos in 1. Je hebt ze in vele kleuren, maten en ze beschikken allemaal over lieflijke melodietjes en schattige figuurtjes. Je kunt een leuk muziekmobiel ook afstemmen op je interieur van je huiskamer of de kleuren van de kinderkamer, afhankelijk van waar je de muziekmobiel gaat gebruiken.

Een muziekmobiel is een van de vele leuke baby accessoires die je waarschijnlijk op je baby uitzetlijstje hebt staan maar welke kies je? Wij helpen je verder in de zoektocht naar de juiste dus lees vooral verder en check onze top 5.

Waar letten wij op bij het selecteren van de beste producten?

Allebabyinfo.nl is een vergelijkingssite en kijkt voor haar informatie naar een aantal specifieke punten. Bij ons staat een goede prijs en kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. De mening van onze klanten vinden wij uitermate belangrijk en daarom staat de klant beoordeling bij ons op een centrale positie. Wij baseren ons advies per specifiek product daarom dus ook op wat de ervaring en beoordeling van de klant is. Onze unieke beoordelingen samen met jouw persoonlijke ervaring, maakt een ultieme combinatie voor een eerlijke product vergelijking!

Waar je rekening mee kunt houden: De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en ook willen prijzen met enige regelmaat veranderen. Hoewel we dit natuurlijk zo snel mogelijk aanpassen, wil het wel eens voorkomen dat er toch een prijs niet goed staat. Klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om actuele prijzen te bekijken en de verschillende kleurcombinaties te zien.

De beste muziek

De beste muziekmobiel - Little Hippo® Muziekmobiel - Boxmobiel 'Max' - Bedmobiel

De beste interactieve muziekmobiel - Tiny Love Sooth'N Groove Muziekmobiel - Meadow Days

De Little Hippo® Muziekmobiel - Boxmobiel 'Max' - Bedmobiel is uit ons onderzoek als de beste gekomen omdat het een uniek en innovatief design heeft dat kinderen aantrekt. De muziekmobiel heeft een liefdevolle geluideffect die baby's in slaap helpen vallen. De boxmobiel heeft verschillende speelfiguren die kinderen aansporen om te spelen. De bedmobiel is perfect voor het vermaken van kinderen. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is eenvoudig te monteren. Bovendien is het een duurzame optie op lange termijn.

Little Hippo® Muziekmobiel

De Little hippo muziekmobiel is een hele leuke vorm van speelgoed die in geen enkel huis met een pasgeboren baby weg te denken is. Je bevestigd de muziekmobiel op het babybedje of een baby box. De vrolijke boxmobiels van Little hippo zijn daarnaast erg schattig en kleurrijk om te zien. Ze helpen jonge baby’s bij de eerste ontwikkeling van hun zintuigen. De muziekmobiel werkt rustgevend voor baby’s dankzij het lieve slaapliedje. Baby’s kijken graag naar de beweging van deze speeltjes, wat hun visuele en motorische ontwikkeling stimuleert. Het een kwestie van tijd voordat kindjes naar de vrolijke speeltjes van de boxmobiel zullen proberen te grijpen. De Little hippo muziekmobiel is in verschillende varianten leverbaar!

Voordelen:

Verschillende varianten

Mooie slaapliedjes

Vrolijke kleuren

Nummer 1 - Favoriet

Tiny Love Sooth'N Groove Muziekmobiel

Melodieën om mee te groeien! De Soothe 'n Groove Mobile is een ingenieuze manier om uw kind van baby tot peuter zowel thuis als onderweg te vermaken. Deze mobiel is twee items in één. Het groeit met je baby mee van een wiegmobiel tot een op zichzelf staande muziekdoos die peuters alleen kunnen dragen. Met zes verschillende muziekcategorieën en 18 verschillende melodieën is er tot 40 minuten aan ononderbroken en niet-herhalende muziek waar uw kind van kan genieten. De speciale rustgevende beweging van de mobiel trekt de aandacht van baby's en houdt ze betrokken, en kleurrijke knoppen maken het mogelijk je kind om de muziek zelf te activeren en te wijzigen. Het unieke ontwerp is voorzien van twee hoogwaardige luidsprekers voor geweldig geluid en eenvoudig te regelen volume. Groeit mee met je baby - verandert van wiegmobiel in stand-alone muziekdoos. 6 verschillende muzikale opties met in totaal 18 melodieën. 40 minuten unieke muziek. Uniek ontwerp met twee hoogwaardige luidsprekers Muziek shuffle-knop Stand-alone draagbare muziekdoos Onderdeel van de Meadow Days™-collectie! De ontwikkeling van je baby stimuleren door Moments of Wonder™ te inspireren

Voordelen:

Om te bouwen van muziekmobiel naar muziekdoos

40 min muziek

Shuffelknop

Nummer 2

Prénatal Muziekmobiel - Dino Thema

Prénatal Muziekmobiel Deze mooie roze boxmobiel van Prénatal komt uit het thema My Dearest Dino. Aan de mobiel hangen verschillende pluche dinosaurussen. Dankzij de mooie zachte kleuren past hij in elk interieur. De muziekmobiel is geschikt om aan de box te bevestigen. Extra informatie muziekmobiel baby Te bevestigen aan box of ledikant Schattig dino thema Mooi, sfeervol ontwerp Rustgevend voor je baby Prénatal Bij Prénatal vind je alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje. Van handige buggy's tot de hipste kleertjes: Prénatal is er voor jou. Dankzij het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Je vindt de meest complete, inspirerende en betaalbare collecties. Alle producten zijn speciaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Zo maakt Prénatal je (aanstaande) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker!

Voordelen:

Mooi design

Bevestigbaar aan de box en ledikant

Nummer 3

Prénatal Muziekmobiel Tiny Wildlife

Het leeuwtje, toekan en het aapje dansen vrolijk in het rond met deze muziekmobiel van Prénatal. Uren kijkplezier voor jouw kleintje in de box of heerlijk rustgevend dankzij het muziekje. Het afgespeelde muziekje gaat op de melodie van Brahms lullaby. Dankzij de speelboog kan de mobiel eenvoudig aan de box bevestigd worden. Geschikt vanaf de geboorte. De muziekmobiel komt uit het Tiny Wildlife Thema van Prénatal. Extra informatie muziekmobiel baby Te bevestigen aan box of ledikant Vrolijk en speels Tiny Wildlife Thema Mooi, sfeervol ontwerp Rustgevend voor je baby Geschikt vanaf de geboorte Prénatal Bij Prénatal vind je alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje. Van handige buggy's tot de hipste kleertjes: Prénatal is er voor jou. Dankzij het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Je vindt de meest complete, inspirerende en betaalbare collecties. Alle producten zijn speciaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Zo maakt Prénatal je (aanstaande) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker!

Voordelen:

Beschikbaar in verschillende kleuren

Mooi ontwerp

Van hout met plastic

Nummer 4

Tiamo Collection Nijntje Muziekmobiel

Nijntje - Muziekmobiel - Pink Baby Rib - 0/6 maanden De muziekmobiel van nijntje is eenvoudig te bevestigen aan de box. De muziekmobiel heeft één melodie: Altijd Is Kortjakje Ziek. Aan de mobiel hangen 4 speeltjes: twee konijntjes, een balletje en een spiegel. Een muziekmobiel werkt rustgevend voor de baby en leert je kleintje om te leren kijken en te volgen. Deze Green Knit muziekmobiel van Nijntje hangt superschattig aan de box. Er hangen twee Nijntje knuffels, een balletje en een spiegel die vrolijk in het rond draaien aan de mobiel, terwijl de melodie ‘Brahms Lullaby’ afspeelt. Deze lieve muziekmobiel werkt rustgevend voor je baby en leert je kleintje om te leren kijken en te volgen. Voordelen Een superschattige Green Knit-muziekmobiel van Nijntje. De muziekmobiel is makkelijk te bevestigen aan de box. De mobiel heeft de melodie Lullaby van Johannes Brahms. Er hangen twee Nijntje knuffels, een balletje en een spiegel aan de mobiel. Je baby wordt vast vrolijk van deze schattige Nijntje muziekmobiel. De vier lieve speeltjes draaien rond terwijl Brahms' Lullaby speelt.

Voordelen:

In verschillende kleuren

Wasbaar

Brahms Lullaby

Nummer 5

Wat is een muziekmobieltje precies?

Heerlijk spelen en rustig in slaap vallen kan het beste met een stijlvolle muziekmobiel. Dankzij de zachte deuntjes zal het niet moeilijk zijn je kindje in dromenland te krijgen. Ze zijn speciaal gemaakt om aan het bedje of aan een box te bevestigen zodat de vrolijke figuurtjes boven het hoofdje van je baby ronddraaien en zo de zintuigen stimuleert. Je kindje kan er naar grijpen en kan er lekker mee spelen.

Materiaal

De meeste muziekmobielen worden gemaakt van plastic. Er zijn ook combinaties waarbij hout en plastic gebruikt wordt waarbij de muziekdoos van plastic is en de houder van hout. Zo zijn er vele verschillende muziekmobielen met elk een ander assortiment met speeltjes die er aan hangen. Denk aan figuurtjes zoals; Nijntje of Woezel en Pip, gehaakt of gebreid, van vilt of andere mooie stoffen.

Uitstraling

Een muziekmobiel is een beugel met speelgoed en geluid. Door het muziekdoosje op te winden speelt de muziek af en draaien er speeltjes rond. Je baby heeft op deze manier veel plezier door het kijken naar de vrolijke kleuren en figuurtjes. Sommige modellen beschikken zelfs over een licht projector die een lichtshow weggeeft van sterren op het plafond. Het zorgt voor een waar spektakel en tegelijkertijd zorgt dit alles voor een goede ontwikkeling van de zintuigen.

Bevestiging

Je kunt de mobiel makkelijk bevestigen aan een box, ledikantje of wiegje. De houder staat gebogen en kan d.m.v. een beugel geklemd worden tussen spijlen. Het kan op verschillende manieren maar voor de meeste plekken is dit makkelijk. Echter is het niet zo dat een muziekmobiel overal op past. Let bij het kiezen van een muziekmobiel op de manier van bevestigen zodat je zeker weet dat je het kunt plaatsen.

Waarom een muziekmobieltje kopen?

Vermaak

Je bent altijd veel bezig met je kleintje. Wat natuurlijk is heel erg fijn is. Maar soms moet je ook wel eens even je kindje neerleggen omdat je iets anders moet doen. Daarnaast is het voor jonge baby's ook heel erg goed om even lekker zelf te spelen en bezig te zijn. Met een muziekmobiel in de box kun jij je kind op een veilige manier neerleggen en bezig houden. Baby's kijken vol bewondering naar een muziekmobiel met leuke speeltjes en zijn daardoor even goed vermaakt.

Slaap

Een muziekmobiel kan bijdragen aan een goede slaap. Spelenderwijs raken jonge kindjes een beetje uitgeput en dankzij de fijne melodieën vallen ze daarna makkelijk in slaap. De ene muziekdoos heeft melodietjes die bekend zijn van klassieke componisten, andere van kinderliedjes maar het zijn allemaal prettige muziekjes om naar te luisteren. Baby's dommelen hierdoor makkelijk en diep in slaap. Wat fijn is, want zo heeft iedereen even een beetje rust.

Ontwikkeling

Ook voor de mentale ontwikkeling is een muziekmobiel een onmisbaar product. Kinderen zullen zich met een mobiel boven hun hoofd niet snel vervelen want elke keer zullen ze weer nieuwe dingen ontdekken. De fijne motoriek en de ontwikkeling van de zintuigen zullen door het vastgrijpen en ontdekken van de speeltjes, spiegeltjes en geluidjes in no-time vorm aan nemen. Door je kindje met een muziekmobiel te laten spelen zorg je dat je kindje zijn eigen nieuwsgierige interesses ontwikkelt.

Beweging

Dankzij een muziekmobiel krijgt je kind daadwerkelijk meer beweging dan als je een babybox zonder mobiel hebt. Echte jonge baby's zullen er vooral nog graag naar kijken en dankzij de muziek lekker veel slapen. Maar als je baby eenmaal iets ouder wordt dan zal het zicht verbeteren en dus ook de interesses. Door nieuwsgierigheid zullen kindjes de speeltjes willen grijpen, er aan trekken, in de mond stoppen en gebruiken ze armen en benen om tegen de voorbijkomende speeltjes aan te schoppen. Lekker actief dus!

Muziekmobiel kopen? Houd hier rekening mee.

Geluid

Welk geluid er in een muziekmobiel zit is verschillend. Meestal staan de namen van de verschillende melodieën op de verpakking en in de beschrijving zodat je daardoor weet welk type geluid je in huis haalt.

Batterijen

Je hebt voor een muziekmobiel niet altijd batterijen nodig. Met een muziekdoos met aandraai wieltje hoef je geen batterijen te gebruiken. Meestal wanneer er een sterren projector in de mobiel zit, dan zal je wel aangewezen zijn op het plaatsen van batterijen. Meestal staat dit ook duidelijk in de beschrijving van het product zodat je dit van te voren weet.

Mobielen zonder geluid

Een mobiel zonder geluid is geen muziekmobiel. Ze worden ook wel een boxmobiel of babymobiel genoemd. Ze kunnen van allerlei verschillende materialen gemaakt zijn, zoals hout of van plastic en ze hebben speeltjes er aan hangen. Meestal draaien mobielen zonder muziek niet rond en geven ze geen geluid.

Populaire merken

De meeste populaire merken hebben wel een stijlvol muziekmobiel in het assortiment. Meestal beschikken ze ook over een uitgebreider assortiment speelgoed en baby producten zodat je alles perfect kunt afstemmen op elkaar. Populaire merken zijn bijvoorbeeld; Baby's only, Little dutch en Tiny love. Let ook op de vele acties zodat je de beste prijs betaald voor de leukste babyspullen van je uitzetlijstje.

 

Veel gestelde vragen (FAQ)

Het is veilig als het op de juiste manier bevestigd is. Als het product niet goed vast zit dan kan het voorkomen dat door het trekken aan de speeltjes de muziekmobiel van het bevestigingspunt afvalt en zo bovenop het kindje belandt.

Je gebruikt een muziekmobiel ten minste tot wanneer je kindje rechtop gaat zitten. Een mobiel is zo ontwikkelt dat je kindje er onder kan liggen en naar boven kijkt hoe de bewegende figuurtjes ronddraaien. Als je kindje eenmaal rechtop gaat zitten dan is het veiliger om de box lager te verstellen en dus heeft een muziekmobiel weinig nut meer om te spelen. Je kunt hem natuurlijk nog wel gebruiken om als muziekdoosje te dienen. Bij sommige muziekmobielen kun je de boog met speeltjes er af halen, en het interactieve muziekgedeelte laten zitten zodat je kindje deze zelf kan biedenen.